Over mij

“Het kappersvak is mijn passie”, begint Marjon Lammertink, eigenaresse van Bello Capello. “Ik zit al bijna achttien jaar in het vak. Tien jaar daarvan heb ik een eigen salon gehad in Almelo, ook Bello Capello genaamd. Hier werkte ik, samen met mijn kapsters, met veel plezier en liefde aan het perfect knippen van het haar van zowel dames als heren. Sinds 2012 is Bello Capello, nu een eenmanszaak, in Enter geopend. En ook nu staat kwaliteit voorop.”

Knip- en föhntechnieken voor lang haar

Marjon heeft in de loop der jaren knip- en stylingcursussen in Nederland, maar ook in Duitsland en andere Europese landen gevolgd. “Als kapster wil en moet ik namelijk altijd op de hoogte zijn van de laatste mode en trends. Ik ben daarbij met name gespecialiseerd in het knippen, verzorgen en föhnen van lang haar. Er zijn zelfs klanten die helemaal uit het westen van het land komen, speciaal voor mijn knip- en föhntechnieken.”

Gebruik van natuurlijke producten

Bello Capello werkt voor de verzorging, styling en finishing van het haar met producten van het vooruitstrevende Italiaanse merk z.one. Een jong, innovatief en dynamisch merk voor iedere kapper die waarde hecht aan het gebruik van natuurlijke producten. De producten zijn niet getest op dieren. “Voor het verven van het haar heeft u bij mij de keuze uit veel verschillende kleuren, en mijn kleurenlijn wordt regelmatig aangevuld. Daarnaast maak ik ook gebruik van een ammoniakvrije lijn”, vertelt Marjon. “Mijn klanten verdienen namelijk het beste!”